VACATURE: Productie Coördinator

Ginger Fiction is op zoek naar een productie coördinator voor de nieuwe meeslepende dramaserie DE SCHULDIGE. We zijn een ambitieus fictie productiehuis, met de focus op high-end series en mainstreamfilms met een boodschap. We zijn storytellers en maken series en films die de harten van zoveel mogelijk mensen raken. We zijn creatief, inspireren en hebben lef. Wij zijn onze verhalen. Ginger Fiction is onderdeel van Vincent TV Producties.

 

Vind een korte synopsis van DE SCHULDIGE op onze website: www.gingerfiction.nl


LOCATIE
Kantoor in Amsterdam en diverse draailocaties in de regio Den Haag en Amsterdam.

PERIODE

Start preproductie op kantoor v.a. 1 juli 2023.

Draaiperiode half aug t/m half nov 2023.


OMSCHRIJVING
Als productie coördinator ben jij een belangrijke kracht binnen ons productieteam. Je coördineert o.a. alle belangrijke scriptelementen zoals figuratie, picture vehicles, dieren op set, maar ook hotelovernachtingen en andere uiteenlopende logistieke zaken die nodig zijn om alles soepel te laten verlopen op de filmset.

(!) Uiteraard doe jij het bovenstaande niet alleen en ben je onderdeel van een team dat elkaar helpt en ondersteunt waar nodig.

 

PROFIEL

  • Ervaring als productie coördinator is fijn, maar geen absolute must;
  • Duidelijk en precies communiceren zit in je bloed;
  • Je bent flexibel en beschikt over een goede teamspirit;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je kan vlot verschillende taken combineren;
  • Je bent een initiatiefnemer;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en voelt je comfortabel als chauffeur.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een maandvergoeding van 3000,00 euro excl. btw op factuurbasis. Kun jij niet factureren, dan kan dit bijvoorbeeld via een verloningsbedrijf. Vragen hierover? Wij leggen je het graag uit.  

 

CONTACT

Heb ik jouw aandacht nog steeds te pakken? Leuk! Als jij onze crew wil versterken, dan ontvang ik graag een mail met jouw motivatie en telefoonnummer via werk@gingerfiction.nl Dan nemen wij contact met je op!